Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Contact

Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de producten of diensten van Niceey, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen die je ondervindt bij het gebruik van onze producten.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen naar onze klantenservice via het e-mailadres customersupport@niceey.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (+31851302461) met onze klantenservice tijdens onze openingstijden (09:00 - 19:00).

Daarnaast hebben we ook een live chat-functie op onze website waarmee je direct met een van onze klantenservicemedewerkers kunt chatten. Onze medewerkers zijn er om je te helpen en staan klaar om eventuele vragen of problemen die je hebt op te lossen.

Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice, is het handig om je bestelnummer bij de hand te hebben. Hiermee kunnen onze medewerkers snel jouw accountgegevens opzoeken en je zo efficiënt mogelijk helpen.

Bij Niceey staan we altijd klaar om onze klanten te helpen. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen ons best doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze producten en diensten.

Contactformulier  

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken