Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Over ons

WIE ZIJN WIJ? 

Niceey, opgericht in 2020, is een merk en online retailer, voortgekomen uit de visie van een toegewijd en gepassioneerd team. Ons doel is om voortdurend nieuwe, hoogwaardige producten te ontwikkelen die jouw leefomgeving in huis en tuin verrijken. Bij Niceey is luxe betaalbaar. Onze producten zijn niet alleen trendy, maar ook van buitengewone kwaliteit. Niceey is trots om actief te zijn in Nederland, België en Duitsland. Hoewel onze basis in deze landen ligt, verkopen wij door heel Europa.

WAAR LUXE BETAALBAAR IS

Als ondernemers hebben wij altijd ervaren hoe frustrerend het kan zijn om te veel te betalen voor producten van goede kwaliteit. Dit was de drijfveer achter Niceey. Met ons Direct-To-Consumer (D2C) model kunnen wij producten grootschalig inkopen en deze aanbieden tegen bijzonder concurrerende prijzen. Dit betekent dat jij, als gewaardeerde klant, kunt genieten van hoogwaardige producten zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Niceey is de plek waar luxe voor iedereen bereikbaar wordt.

BESTE EN SNELSTE KLANTENSERVICE

Klantenservice staat bij Niceey centraal. Wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen als het gaat om het bedienen van onze klanten. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons vooral weten! Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 19:00 uur via customersupport@niceey.nl of je kunt ons bellen op +31851302461 

ONTBREEKT ER IETS IN ONS AANBOD? 

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als er iets is dat je mist in ons assortiment, laat het ons weten via de B2B -knop op onze website. Wij zetten alles op alles om aan jouw wensen tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt. Bij Niceey streven we naar niets minder dan volledige klanttevredenheid.

Contacteer ons!

 

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken