Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Duurzaamheid

Onze planeet staat voorop. Dat is onze missie. Elke keuze die we maken, doen we met een blik op de toekomst. Niet alleen onze praktische oplossing voor verwarmen is duurzaam, ook de manier waarop wij produceren moet een bijdrage leveren aan een gezonde planeet. Voor ons heel natuurlijk en daarmee ook voor onze klanten.

Binnen Niceey onderscheiden we verschillende vormen van duurzaamheid.  

Iedereen doet mee. We helpen mensen met een arbeidshandicap of langdurige werklozen in onze sociale werkplaats om duurzaam te re-integreren. Ze krijgen extra begeleiding met als uitgangspunt zelfredzaamheid. Samen staan we sterker.

Energie, Milieu & Plastic. We gebruiken zo min mogelijk plastic voor het vervoeren van jouw producten. Het liefst zelfs helemaal niet! Mocht er toch plastic verpakking gebruikt worden dan is dit recyclebaar of composteerbaar materiaal. Ook pakken we de producten zo klein en efficiënt mogelijk in, zodat er meer bestellingen in één busje passen en er minder vaak op en neer gereden hoeft te worden.

Kies bewust en verstandig om retourzendingen te voorkomen. Die zijn kostbaar, niet alleen voor jou, maar ook voor de planeet. Als je vragen hebt over het product, bel ons dan gerust. Onze klantenservice adviseert je graag over de aanschaf van een product van Niceey.

Footprint. Bij de keuze voor verpakkingsmaterialen en dozen staat de footprint hoog op de agenda. Sinds 2022 is binnen onze sector haar verzendkosten gaan beprijzen op basis van volume van de pakketten die worden verzonden. Hierdoor zal er minder verpakkingsmateriaal worden toegepast en wordt er minder nutteloze lucht verzonden in de verzenddozen.   

Retouren. Al onze retouren krijgen een tweede leven. Retouren zijn vaak kostbaar en daarom controleren wij elke retour grondig. Daarna blazen wij een nieuw leven in een product. Wanneer het product geen enkele kans meer van verkoop heeft wordt het vernietigd op een zeer milieubewuste manier. Alle onderdelen die hergebruikt kunnen worden separeren wij van het vernietigbare materiaal. 

 

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken