Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Retourneren

Download hier ons retourbeleid. 

Wij werken met een tevredenheidsgarantie om jou als klant veilig en met vertrouwen producten bij ons te kopen. Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 30 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt van ons een gratis retourlabel welke op de doos kan worden geplakt en kan worden afgegeven bij een PostNL punt. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan NICEEY B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via customersupport@niceey.nl.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen?

Je kunt het beste contact met ons opnemen per telefoon. We zijn op werkdagen (ma-vr) van 09:00 tot 19:00 bereikbaar op 020-2380777. We zullen het direct voor je oplossen en een nieuwe zending verzorgen.

Retourformulier

Je mag een mail sturen naar customersupport@niceey.nl als je gebruik wilt maken van onze tevredenheidsgarantie, ofwel als je wilt retourneren. Gelieve de volgende gegevens te vermelden:

Naam: _____________________________________________________________________________

Bestelnummer: _______________________________________________________________________

Reden van retour: _____________________________________________________________________

Eventuele toelichting:___________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

We zullen zo snel mogelijk reageren op je verzoek (op werkdagen doorgaans binnen 24 uur). Wanneer we hebben gereageerd zult u van ons een retour label krijgen met daarbij de retoursinstructies. 

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken